Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Real Madrid'de sürpriz isim! Yeni hoca belli oldu

Kulüp başkanı Florentino Perez, Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sezon başında takımın başına getirilen 55 yaşındaki Benitez ile yolların ayrıldığını ve Real Madrid'in B takımı Castilla'yı çalıştıran Fransız Zinedine Zidane'ın teknik direktörlük görevini üstleneceğini bildirdi.

Benitez'in çalıştırdığı Real Madrid, 25 resmi maçta 17 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Eflatun-beyazlılar, ligde 18 haftada topladığı 37 puanla 3. sırada bulunuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. turda İtalyan ekibi Roma ile karşılaşacak Real Madrid, Benitez döneminde Cadiz maçında cezalı futbolcusu Denis Cheryshev'i oynattığı gerekçesiyle İspanya Kral Kupası'ndan men edilmişti.

Futbolculuk kariyerinde Juventus ve Real Madrid'de sergilediği performansla efsaneleşen Zidane, Castilla'daki görevinden önce İspanyol ekibinin A takımında yardımcı antrenörlük de yapmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.