Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei

Robben Galatasaray'a mı geliyor?

Galatasaray’ın eski yöneticisi Cem Kınay, Başkan Dursun Özbek ile görüşme yaptığını söyleyerek sarı kırmızılı taraftarlara müjdeli haberler verdi.

Kınay, Başkan Dursun Özbek’in transfer konusunda eleştirilmesinin haksız olduğunu ileri sürdü. 15 ay sonra Galatasaray’ın bir oteli olacağını ve yakın zamanda sponsorluk problemlerinin de çözüleceğini söyleyen Kınay buradan gelecek paraların Galatasaray’ın kasasını dolduracağını belirtti.

Kınay gelecek olan paralarla Galatasaray’ın, transferi zaman zaman gündeme gelen ve şu anda Bayern Münih forması giyen Arjen Robben’i de kadrosuna katabileceğini söyledi.

Sarı kırmızılı ekip Robben transferini bitirirse Kuyt, Sneijder ve Robin Van Persie’den sonra son dönemlerde Türk takımlarında forma giyen 4. Hollandalı yıldız Robben olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.