Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri haber botu milletvekili çeşme vice news

Samet Aybaba'dan gündemi sarsacak sözler!

Spor Toto Süper Lig'de puan cetvelinin son sırasına demir atan Eskişehirspor, son oynadığı maçta Medipol Başakşehir'e de 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Kırmızı siyahlı takımın teknik patronu Samet Aybaba, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında kulübün içinde bulunduğu acı durumu anlattı.

Toplantının hemen başında Eskişehirspor Medya Sorumlusu Özgür Erensözler'e, "Aslında açıklamayı sen yapsan daha iyi" diyen Aybaba, ekonomik şartlar nedeniyle 13 futbolcunun kulübü Türkiye Futbol Federasyonuna şikayet ettiğini anlatarak, şunları söyledi:

"Sırça Köşk'te oturan arkadaşlarımız var"

"Takımdaki yabancıların kalitesini herkes biliyor. Elimizdeki yerliler ve altyapıdan aldığımız 3 oyuncumuz ellerinden gelen her şeyi yaptı. Her şeyi iyi yapan takım da bu ülkede bir yere gelemiyor çünkü sırça köşkte oturan arkadaşlarımız var. Onlar sistemi de sahayı da yönetiyor. Biz de maalesef bu konuda bayağı düşüğüz.

Eskişehir'in bir futbol şehri olması nedeniyle Eskişehirspor'u tercih ettik. Bakıyoruz ki böyle fedakarca yapılan işlerin bu ülkede pek geçerliliği ve değeri yok. Güçlü yerlerde olacaksınız, güçlü işleri takip edip, güçlü kişilerle beraber olacaksınız. En büyük üzüntüm Eskişehir gibi bir futbol şehrine yazık olması."

Aybaba, ligde kalma umutlarının olup olmadığına yönelik bir soru üzerine, "Onu da siz cevaplayın" karşılığını verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.