Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Shota Cüneyt Çakır'a veryansın etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze Galatasaray maçında sonra açtı ağzını yumdu gözünü. 1-0 ’lık Galatasaray mağlubiyeti sonrası hakem Cüneyt Çakır’a çok sert eleştiriler getirdi. Shota, "Dünyanın en iyi hocalarından biri. Çok kolay sarı kart veriyor ama bu tarafa vermiyor. İçimden öyle geliyor ki istediği kazanıyor" açıklamasını yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Trabzonspor Galatasaray'ı konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kaybeden Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze maçın ardından "Güzel bir maç bekliyordum. Güzel maç oldu kesinlikle. Karşımızda ligin en kaliteli takımlarından biri vardı. Özel futbolcuları var. İlk devre 2-3 güzel pozisyonumuz vardı ama bitiremedik. Gol atmak çok önemli bu tarz maçlarda. İlk yarıda olmadı. İkinci yarıya daha baskılı başladık. 15 dakika baskı kurduk, 2-3 net pozisyona girdik tekrar. Ama yine olmadı. Hiç beklenmeyen golü yedik bu arada. Golden sonra dağıldık. Son 10 dakika bize yakışmadı. Bazen yediğimiz gol takımı çok etkiliyor. ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN EN İYİ HAKEMİ BUDUR İŞTE"


Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, "verilmeyen penaltıyı" da değerlendirdi. "Ne diyeyim, dünyanın en iyi hocalarından biri. Çok kolay sarı kart veriyor, bu tarafa vermiyor. Çok zeki. İçimden öyle geliyor ki, istediği kazanıyor. Öyle bir maç olabilir mi yani. Fazla konuşmak da istemiyorum bu konuda ama. El, el… penaltı. Görmüyor. Görmeyebilir, ne yapalım. Ama veriyor, vermiyor, kendisi biliyor ne zaman verecek, ne zaman vermeyecek diye. Hakemden kesinlikle mutlu değilim. Ama, tekrar söylüyorum, ne yapalım? Dünyanın en iyi hakemi budur işte" diyerek Cüneyt Çakır'ı iğneleyici bir şekilde eleştirdi.

"ONUR'A SAHİP ÇIKTI"

Shota, hatalı gol yiyen ve baştan sonra hatasını kabul eden kaleci Onur'a da sahip çıktı. Onur'un takım kaptanı olduğunu hatırlattı ve her oyuncu gibi Onur'un da hata yapma hakkının olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.