Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Sneijder'den Aziz Yıldırım'a salvo! Herşeyin bir iki vardır

Bugün Kadıköy’de ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. Ancak ortam bu derbide hiç olmadığı kadar gerildi. Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder karşılıklı açıklamalarda bulundu.

İşte Yıldırım’ın önceki gün söylediği flaş ifadeler..Fenerbahçe Başkanı Galatasaraylı oyuncuların sahaya indiğinde ellerinin ayaklarının titrediğini söyledi.

"Yarın inşallah falan yok, yeneceğiz. 17 sene olmuş, bizi yenemiyorlar yarın biz yine yeneceğiz. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Türkiye'nin en iyi takımıyız ve Avrupa'nın en iyi takımlarından biriyiz. Onlar sahaya inancımızı yansıtacak ve yeneceğiz. 3-4 gündür gazeteler yazıyor, 'Galatasaray Fenerbahçe'yi yenebilirler' diye, yenemezler bizi. Onların elleri ayakları titriyor, yine titreyecek. Biz hepimiz tek yürek olarak, futbol oynayarak kazanıp yolcu edeceğiz. Ben başkanlığı bitirene kadar bu tarih devam edecek. Bunu bilsinler."

Ve bu sözlere Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı yanıt verdi! ‘Herşeyin bir ilki vardır” dedi.

"Futbolda her şeyin bir ilki vardır. Benfica galibiyetinden sonra sıra pazar günü Kadıköy'de kazanmakta. Evet, 16 senedir Galatasaray, Kadıköy'de kazanamıyorolabilir. Ancak bu her zaman kazanamayacağımız anlamına gelmez. Bu istatistik birgün son bulacak. Ve bunu da uzun süre sonra biz, başarmak istiyoruz. Ben de Galatasaray ile Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'deki ilk galibiyetimi yaşamak istiyorum.Gol atacak mıyım, göreceğiz. Ancak önemli olan gol atmam değil, kazanmamız" 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.