Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Sneijder eski hocasına destek çıktı:  Chelsea, Mourinho'yu gönderirse büyük hata yapar

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, İtalya'da Inter formasını giydiği dönem teknik direktörlüğünü yapan Jose Mourinho'ya destek verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Benfica-Galatasaray maçı sonrası Portekizli gazetecilere konuşan Sneijder, "Chelsea, Mourinho'yu gönderirse büyük hata yapar" dedi. Sneijder, "Mourinho sadece iyi bir teknik adam değil, ayrıca çok iyi bir insan. Şu an herkes ona saldırıyor ve bu hiç adil değil. O sadece saygıyı hak ediyor" şeklinde konuştu.

Açıklamalarının devamında Portekizli teknik adamın Chelsea'den gönderilmesi durumunda İngiliz ekibinin büyük bir hata yapacağını belirten Hollandalı yıldız, "Chelsea, Mourinho'ya elveda derse büyük hata yapar. Çünkü ondan daha iyisini bulamazlar. Benim, Mourinho'ya inancım tam. Bence çok daha iyi bir geri dönüş yapacak ve Chlesea ile birçok kupa ve şampiyonluk daha kazanacak" ifadesini kullandı.

"NİYE KAZANAMIYORUZ, BUNU BEN DE ANLAMIYORUM"

Premier Lig'de Chelsea ile zor günler geçiren ve son maçta da evinde Liverpool'a 3-1 mağlup olan Mourinho'nun menajerliğini yaptığı Chlesea, Premier Lig'de toplamda 6 mağlubiyetle ligde 15. sıraya geriledi. Portekizli teknik adam da bu durumdan hiç memnun olmadığını belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam kendi sahasında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Chelsea'de, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Jose Mourinho, "Niye kazanamıyoruz, bunu ben de anlamıyorum. Analizler yapıyorum, bunu araştırıyorum. Kesinlikle memnun değilim. Benim kaybetmeye tahammülüm yok" açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.