Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

SON DAKİKA: Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam şoku!
Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, teknik direktörük görevini yürüten Ertuğrul Sağlam ile beklenmedik bir şekilde yollarını ayırdı.

Bursaspor Yönetim Kurulu maç sonrası Özlüce Tesisleri’nde olağanüstü toplantı yaptı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da katıldığı toplantı sonrasında yolları ayırma kararı alındı.

Bursaspor’dan konuyla ilgili yapılan duyuru şöyle:

''Kayserispor maçının bitimiyle birlikte Yönetim Kurulu toplanmış, önce kendi arasında bir durum değerlendirmesi yapmış ve ardından Ertuğrul Sağlam'la bir araya gelmiştir. Bu görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Geçmişte kulübümüze yaptığı katkılar ve hizmetler nedeniyle kendisine teşekkür edilmiştir. Dolayısıyla teknik direktör konusunda karar verilinceye kadar takımımızı Ersel Uzgur çalıştıracak ve maçlara hazırlayacaktır. Bu arada oyuncu kadromuzun 13 haftalık performansıyla ilgili değerlendirme de yapılmaktadır. Yönetim kurulumuz bu konuda da her türlü tedbiri almak ve gerekli tasarruflarda bulunmak için çalışmalarını devam ettirmektedir.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.