Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber Ertuğrul Taşkıran MI6

Sosa'nın yıldızlaştığı maçta Kartal 3 puanın sahibi oldu! (Kayserispor 1-2 Beşiktaş) Maç özeti!
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kadir Has Stadyumu'nda ev sahibi Kayserispor ile karşılaşan Beşiktaş Gomez ve Sosa'nın bulduğu gollerle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Kadir Has Stadı'nda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Zorlu deplasmana etkili hucüm silahları olan Quaresma ve Oğuzhan'ın yokluğunda çıkan Beşiktaş, Arjantinli yıldız Sosa'nın etkili futboluyla sahadan 3 puanla ayrıldı.

Oyunun son bölümlerinde Kayserispor baskısını arttırsa da skoru değiştirecek pozisyonlar geliştiremedi ve skora razı oldu.

Bu sonuçla Kartal 32 puanla maç fazlasıyla liderliği yükselirken, Fenerbahçe'nin Antep deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek.

Kayserispor: 1 - Beşiktaş: 2

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Ok, Asım Yusuf Öz

Kayserispor: Kayacan Erdoğan, Zeki Yavru, Mabiala, Mustafa Akbaş, Ömer Bayram, Sow, Furkan Özçal (Dk. 74 Yakubu), Deniz Türüç (Dk. 85 Sinan Bakış), Oğulcan Çağlayan (Dk. 54 Lopez), Biseswar, Derley

Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail Köybaşı, Atiba, Necip Uysal, Sosa, Gökhan Töre (Dk. 63 Kerim Frei), Olcay Şahan (Dk. 85 Mustafa Pektemek), Gomez (Dk. 71 Cenk Tosun)

Goller: Dk. 12 Gomez, Dk 41 Sosa (Beşiktaş), Dk. 17 Biseswar (Kayserispor)

Sarı Kartlar: Dk. 14 Rhodolfo, Dk. 90 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.