Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Trabzonspor 2010-2011 sezonu için CAS'a gidiyor! Son dakika resmi açıklama...

Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 2010-2011 sezonu için CAS'a gidileceğine dair ifadeler yer aldı. Trabzonspor kulübü avukatlarının süresi içinde CAS'a başvuruda bulunacakları açıklandı.

İşte konuyla ilgili olarak Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklama;


"Bilindiği üzere, 2010-2011 sezonunda şike olaylarının yapıldığı spor yargılamasının en üst mercii olan CAS kararları ile kesinleşmiştir. Fakat Türkiye Futbol Federasyonu, CAS kararlarını uygulamamıştır. 

UEFA nezdinde kesinleşmiş olan şikenin, Türkiye Liglerinde sonuç doğurması için Kulübümüz, Mayıs 2014’te UEFA ve FIFA’ya başvuruda bulunmuştur. Şikâyetimiz hakkında UEFA soruşturma açmıştır. FIFA ise, UEFA aşamasından sonra konuyu ele alacağını yazılı olarak açıklamıştır.

UEFA Temyiz Kurulu, son olarak 18.09.2015 günü Kulübümüz Avukatına yazılı bildirimde bulunmuştur. Buna göre, UEFA soruşturmaya devam etmeyi reddetmektedir. Bu karara karşı, Kulübümüz Avukatlarınca süresi içinde CAS’a başvuruda bulunulacaktır.

Daha önce de açıklandığı gibi; UEFA ve FIFA soruşturma süreci, şike yapılıp yapılmadığıyla ilgili değildir. Devam eden süreç, varlığı kesinleşen şikeye Türkiye Ligi’nde ceza verilmesiyle ilgilidir. CAS ve FIFA aşamalarının sonunda şike yapan şahıs ve kulüplere gerekli cezaların verileceğine, Kulübümüzün şike ile çalınan şampiyonluk kupasına kavuşacağına olan inancımız tamdır. Bu süreç, üzerinde spekülasyon yapılmasına izin verilmeyecek kadar önemli ve hassas bir konu olup, Kulübümüz tarafından titizlikle takip edilmektedir. 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.