Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'yi çıldırtan hareket!

Trabzonspor resmi internet sitesindeki başarılar bölümünü güncelleyen Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonunu şampiyonluğunu da başarılar arasına ekledi ve şampiyonluk sayısı 7 olarak gösterildi.

2010-11 sezonunda Fenerbahçe'nin averajla gerisinde kalan Trabzonspor, şike davası sürecinde o sezonun şampiyonluğunun kendilerine verilmesi yönünde TFF ve UEFA nezdinde çalışmalar yapsa da sonuç alamamış, ancak çeşitli mecralarda ilgili sezonla ilgili şampiyonluğun kendilerine ait olduğu belirtilmişti. Geçmiş dönemdeki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Fenerbahçer'ye karşı daha sert bir tutum sergilenmesine rağmen resmi sitede böyle bir güncelleme yapılmaması, bu güncellemenin Usta dönemine denk gelmesi sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarlarca da ilginç bir gelişme olarak yorumlandı ancak sevinçle karşılandı.


Bu arada Fenerbahçeli taraftarlar ise sosyal medyada bu olaya tepki gösterirken, önce gelen taraftar forumlarında ise bu harekete esprili tepkiler yapıldı.



Trabzonspor resmi internet sitesindeki 'Başarılarımız' bölümüne 2010-2011 şampiyonluğunu ekledi. / FOTOĞRAF: TRABZONSPOR.ORG.TR 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.