Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Tribünler Fransa için yapılan saygı duruşunu ıslıkladı! Kaptan Arda Turan müdahale etti -İZLE
 

Türkiye - Yunanistan özel maçı öncesinde Yunanistan milli marşını tribünlerden bir gurubun ıslıklamasına kaptan Arda Turan müdahale etti. Yaşanan bu ayıp dünya basınında haber olurken, sosyal medyada da ses getirdi.

Konya'daki Türkiye-İzlanda maçı öncesinde yapılan benzer bir olay İstanbul'da da yaşandı. Türkiye-Yunanistan karşılaşması öncesi konuk ekibin milli marşı çalınırken tribünlerde bazı taraftarlar ıslıkla protesto etti.



Tribünden yükselen ıslık sesleri üzerine kaptan 
Arda Turan tribünlere dönerek, 'susun, ıslıklamayın' şeklinde el işaret yapıp duruma müdahale etti. Ancak taraftarların protestolara devam etmesi üzerine Arda ile birlikte Olcay ve Mehmet Topal da taraftarlardan tepkilerini bırakmalarını istedi.


SAYGI DURUŞUNA DA ISLIK


Fransa'da yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenler için 90 dakika öncesinde yapılan saygı duruşuna da bir kısım taraftar tepki gösterdi. Türkiye sahaya Fransa'da yaşanan olay üzerine siyah bant ile çıkarken Başakşehir Stadı'nda saygı duruşu sırasında ıslıklar yükseldi. Bir grup taraftar ise ıslıklar esnasında, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde bağırdı.
ULUSLARARASI MEDYA HABER YAPTI


Olay uluslararası medyada da haber oldu. Vice News, "Türk taraftarlar Yunanistan-Türkiye maçında Paris için saygı duruşunu bozdu" diye yazdı. Bu taraftarların "küçük ama sesi çok çıkan bir grup" olduğu haberde belirtildi.



Haberde ayrıca Türkiye-İzlanda maçında Ankara katliamının kurbanları için yapılan saygı duruşunda da bir grup taraftarın ıslıkladığı hatırlatıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.