Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Türk futbolunda tarihi anlar! Hakem canlı yayında özür diledi...

Türk ve dünya futbolunda eşine az rastlanabilecek bir olay yaşandı. Kasımpaşa – Çaykur Rizespor maçında düdük çalan hakem Deniz Çoban, tartışmalı kararlarını maçın hemen bitiminde izledi ve Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay röportaj verirken canlı yayına daldı.

ÖZÜR DİLEDİ

İki takım adına da hatalar yaptığını söyleyen Deniz Çoban, Rıza Çalımbay’dan özür diledi. Canlı yayında bu sözleri sarf etmenin bile belki de yanlış olabileceğini söyleyen Çoban, hakemliği bırakmanın da sinyallerini verdi.

RIZA HOCA VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞTI



Rıza Çalımbay ise Deniz Çoban’ı teselli etmeye çalıştı. Herkesin hata yapabileceğini buraya çıkıp özür dilemenin bile yeterli olduğunu söyledi. Çalımbay, Deniz Çoban’ın istifa etmesini istemediğini belirterek “hakemlerimiz bize lazım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.