Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

UEFA Barış Şimşek'e hayran kaldı! Şimşek Cüneyt Çakır'ı yine kurtardı

Chelsea - Porto maçında 5. hakem olarak görev yapan Barış Şimşek, İngiliz ekibinin attığı golde pozisyonu iyi süzerek büyük alkış topladı. 
Bilindiği üzere Şimşek, Cüneyt Çakır'ın yönettiği uluslararası maçlarda beşinci hakem olarak görev yapıyor.

MESUT ÖZİL'İN GOLÜNÜ TESPİT ETMİŞTİ



Barış Şimşek, 20 Ekim'de Arsenal'in Bayern Münih'i 2-0 yendiği karşılaşmada da aynı görevi üstlendi ve bu maçta bir ilk yaşandı. 90+2. dakikada Mesut Özil'in vuruşunda topun kale çizgisini geçti ve gol kararının verilmesini sağladı.

Bu gol, Şampiyonlar Ligi'nde çizgi hakemi tarafından verilen ilk gol oldu ve Barış Şimşek'in golden sonraki vücut hareketi UEFA tarafından tüm hakemlere örnek gösterildi.

CHELSEA-PORTO MAÇINDA DA DOĞRU KARAR



Aynı Barış Şimşek dün akşam Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Chelsea'nin Porto'yu 2-0 yendiği maçta da Cüneyt Çakır'ın beşinci hakemliğini yaptı.

Londra'daki karşılaşmanın henüz 14. dakikasında Portolu futbolcu Ivan Marcano, topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine vurdu. Bu esnada topun kale çizgisini geçtiğini gören Şimşek, orta hakem Çakır'ı uyararak gol kararı verilmesini sağladı.

Barış Şimşek bu kararıyla sadece maçın skorunu değiştirmedi, kendi kaderini de tayin etmiş oldu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.