Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

UEFA Fenerbahçe'nin kupa gelirlerini dondurdu
Fenerbahçe Kulübü, UEFA Finansal Kontrol Kurulu tarafından, kulübün UEFA gelirlerini dondurduğunu açıkladı. UEFA, Finansal Fair-Play kapsamında gelir-gider tablolarında düzensizlik tespit ettiği gerekçesiyle Fenerbahçe'yi görüşmeye çağırmıştı. Fenerbahçe Spor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "UEFA tarafından, gelirlerimiz geçici olarak dondurulmuştur." denildi.

Fenerbahçe Kulübü'nden bugün saat 16.10 itibariyle Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şok bir açıklama yapıldı. Açıklama, şöyle:

"Basında bugün (20.11.2015) çıkan haberler çerçevesinde mevzuat uyarınca aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği doğmuştur:

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu tarafından Finansal Fair Play kurallarından Başa Baş (Break Even) kuralına uyumsuzluk nedeni ile Şirketimizle ilgili inceleme başlatıldığı öğrenilmiş olup, konuyla ilgili olarak 4 Aralık günü UEFA merkezinde bir görüşme yapılacaktır. Öte yandan, inceleme sonuçlanıncaya kadar bu aşamada UEFA gelirlerimiz geçici olarak dondurulmuştur." 

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeUEFAKupa Geliri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.