Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

UEFA Fenerbahçe'ye 2 yıl süre mi tanıyacak? Flaş ayrıntı...
İddialara göre UEFA yetkilileri 4 Aralık'taki toplantıda Fenerbahçeli yöneticilere "olması gerekenleri" bir bir anlatıp durumun düzeltilmesi için Fenerbahçe'ye 2 yıl süre tanıyacak. 

Fenerbahçe’nin 4 Aralık’taki UEFA toplantısında karşılaşacağı tablo büyük ölçüde belli.
 
Buna göre son 2 yıldır zaten cezası sebebiyle herhangi bir Avrupa geliri söz konusu olmayan Sarı- Lacivertliler, UEFA’yı ilk toplantıda ikna edebilirse hak edişlerine kavuşacak. Ancak bu toplantı olumsuz sonuçlanırsa o zaman UEFA yetkilileri temsilcimize, durumun aslında ‘nasıl olması gerektiğini’ anlatacak. Bunun için bir süre tanınması ve bunun da 2 yıldan az olmaması bekleniyor.
 
Bu arada Fenerbahçe’nin gelirleri içinde UEFA kalemi son dönemler dikkate alındığında yüzde 12.85’lik bir yer tutuyor. Şirketin son satışlarına göre de bunun TL karşılığı 40 milyon lira.
 
Fanatik

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.