Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

UEFA Putin'e küfürü resmi hesabında yayınlandı!
Ülkemizin de katıldığı EURO 2016 kuralarında eşleşmelerin belli olmasının ardından UEFA çeşitli etkinlikler yapmaya başladı. Bunlardan bir tanesi de EURO 2016 resmi Twitter hesabından yapılan 'Takımını Destekle'organizasyonuydu.

Putin'e küfür



Bu organizasyon için kullanıcılardan #SupportYourTeam (Takımını destekle) hashtag'ini kullanarak destekledikleri takımları yazmasını isteyen UEFA, hashtagli tweeti atan kullanıcılardan bir tanesini rastgele seçip kullanıcı adıyla tweet atıyor. Örneğin '[Kullanıcı Adı] Türkiye'yi destekliyor' şeklinde tweet atan UEFA, bir Türk kullanıcı adı nedeniyle özür dilemek zorunda kaldı.

Hatasını 7 saat sonra fark etti



Hesabının adında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e küfür eden bir Türk kullanıcıyı#SupportYourTeam hashtagiyle paylaşan UEFA, hatasını saatler sonra fark edebildi.

Yaptığı büyük hatayı yaklaşık 7 saat sonra fark eden @UEFAEURO bir açıklama yaparak'Taraftar etkinliğinde yer alan saldırgan ve tatsız kullanıcı adları nedeniyle özür diliyoruz. Etkinlik kapatıldı.' denildi.

Anahtar Kelimeler:
TwitterUEFAPutinKüfür
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.