Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Unutulmaz maç! Rizespor: 4 Galatasaray: 3
Galatasaray, Ç. Rizespor'a unutulmaz bir maç sonrası  4-3 yenildi. Sarı kırmızılılar, Umut'un oyundan atılmasının ardından uzatmada 2 gol yiyerek sahadan puansız ayrıldı. 

Galatasaray karşılaşmaya çok hızlı başladı.  4. dakikada Podolski'nin pasına harika bir vuruş yapan Sneijder ile öne geçti. Hollandalı yıldız böylece 3. haftadan bu yana ilk kez gol sevinci yaşamış oldu.  Ancak Galatasaray'ın bel kemiği Selçuk İnan 18. dakikada sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kalınca yerine giren Jose'nin pas hatasıyla başlayan atakta skora denge geldi. Galatasaray dengeyi kaybedince ilk yarının son anlarında ev sahibi ekip durumu 2-1'e getirdi.

İKİNCİ YARI DA HIZLI BAŞLADI

İkinci yarıda Galatasaray baskısı vardı. Ancak pozisyon bulmakta olduka zorlanan sarı kırmızılılar, 65. dakikada Podolski'yle beraberliği yakaladı. 75'te Olcan'ın golüyle sarı kırmızılı ekip yeniden öne geçti.

SON SANİYELERDE MUCİZE YAŞANDI

87. dakikada Umut'un oyundan atılmasıyla dengeler bir anda değişti. 90+2'de skora bir kez daha denge geldi. Kweuke skoru 3-3'e getirdi. 90+5'te ev sahibi ekibi bir gol daha buldu hakem santrayı yapmadan düdüğü çaldı. Rizespor'a deplasmanda  4-3 mağlup olan Galatasaray 21 puanda kaldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.