Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Uyuşturucu baronları Messi'nin peşini bırakmıyor!

Geçtiğimiz günlerde New York’ta yapılan bir uyuşturucu baskınında oldukça ilginç anlar yaşandı. Polisler, 3 milyon dolar değerinde kokain yakalarken, Arjantinli yıldız Messi bu baskının en dikkat çeken ismi oldu.

Barcelonalı futbolcunun bu baskına adının karışma sebebi ise kaçakçıların kokainleri Messi yazılı tuğlaların içine yerleştirmesiydi. Porto Riko kökenli uyuşturucu karteline ait olan kokainlere el konulurken, olaylar sırasında iki çete lideri de yakalandı.



İLK KEZ OLMUYOR

Messi’nin uyuşturucu kaçakçılarıyla anılması ilk değil. Yaklaşık dört yıl önce de Kolombiya’da uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir şebeke, Messi tablosunun ardında gizlediği 11 kilo marihuana ile yakalanmıştı.



Messi’nin babası Jorge ve kardeşi Matias da daha önce Arjantin’de uyuşturucu kartelleriyle görüntülenmiş, uzun süre medyanın gündemini işgal etmişti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.