Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Van Hooijdonk’tan vatandaşı Van Persie'ye şok küfür! Hooijdonk Van Persie'ye ne dedi?
Fenerbahçe’nin eski yıldızı Van Hooijdonk’tan Van Persie’ye şok küfür. Televizyon programına çıkan Hooijdonk, arasının bozuk olduğunu söylediği Van Persie’ye küfür ettiğini itirag etti. Peki Hooijdonk Van Persie’ye ne dedi? İkilinin arası neden bozuktu? İşte o flaş açıklamalar...

 Fenerbahçe'nin bir dönemine damga vuran Van Hooijdonk, Molde maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda, "Herkes bilir ki ben, Robin van Persie ile iyi arkadaş değilim. Bir futbol adamı olarak hocasıyla arasındaki olaylarla ilgili yorum yapmak için gerçekten fazla detay bilmiyorum. 

 

Ancak şunu biliyorum ki, Van Persie çok kaliteli bir oyuncu. Neler yapabileceğini de kısa sürede herkese gösterdi. Uzun süre sakattı. Belki de hocası onun henüz yüzde 100 iyileştiğini düşünmüyor. Fernandao’yu oynattığına göre ona daha fazla güveniyor." demişti.

 

"HOOIJDONK GOLF OYNASIN"

 

Hooijdonk'un bu açıklamalarından sonra gündeme van Persie'nin 2002 yılında yaptığı, "Hooijdonk ailesi ile vakit geçirsin ya da golf oynasın. O sorun yaratmaktan başka bir işe yaramıyor..." açıklaması gelmişti. 

 

HOOIJDONK'TAN 'P*ŞT' CEVABI!

 

Derksen isimli TV programında konuşan van Hooijdonk, van Persie'nin bu sözlerini duyduktan sonra bir saniyeliğine içinden 'Seni p*şt' dediğini itiraf etti ve "Onun sorunu ne bilmiyorum. Ondan intikam almak gibi bir düşüncem asla olmadı" ifadelerini kullandı. 

 

Daha önce de Voetbal'a konuşan Hooijdonk, "Kazakistan maçında 100. maçı olması için van Persie oyuna alındı. Eğer Hollanda turnuvaya katılamazsa van Persie'nin milli takım kariyeri büyük ihtimalle sona erer. Arjen Robben ve Sneijder ise bir turnuva süreci daha görebilir" demişti.

 
Van Persie ve van Hooijdonk, 2002-2003 arasında Feyenoord'da beraber forma giymişti.

Kaynak: Goal




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.