Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

Van Persie ve Pereira neden tartıştı? Mehmet Demirkol açıkladı...

NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda Spor Yazarı Mehmet Demirkol Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında oynanan Fenerbahçe – Bursaspor maçında yaşanan Van Persie ile Pereira arasındaki gerginliği değerlendirdi.

USLUBUNU ELEŞTİRDİ

Demirkol Pereira’nın uslubunu eleştirdi. Onunla basın toplantısı yapmak kolay değil dedi. “Diego olsa belki başka türlü davranacaktı. Souza da yok Topal da yok. Aklından ne geçti. Bu topu ileri nasıl taşıyacaktı ben anlayamadım. Pereira ile basın toplantısı yapmak kolay değil. Oyundan konuşulacak, futbolculardan konuşalım diyor. Teknik konuşacağız espri yapıyor. Onunla basın toplantısı yapmak kolay değil.”

OYUNCULAR PEREİRA’DAN RAHATSIZ

Demirkol, Van Persie ve Pereira’nın yıldız futbolcu oyuna gireceği sıradaki konuşmasını değerlendirdi. Van Persie’nin hocasına “bırak hoca şov yapmayı. Ben biliyorum ne yapacağımı” dediğini ileri sürdü.
 

"Van Persie'nin yedek kalmaktan hoşlanacağını beklemiyoruz zaten. Nani de Van Persie de işini çok ciddiye alıyor. Bu büyük şans. Van Persie memnun değil. Orada yardımcıları Van Persie oyuna girerken saha içindeki durumu anlatıyor. Ondan sonra Pereira elinde gelip bir daha anlatmak istiyor. 
Van Persie'nin o andaki yorumu şu: Bırak hoca şov yapmayı. Ben biliyorum ne yapacağımı. Fenerbahçe için en büyük tehlikeyi söylüyorum. Yerli oyuncular, özellikle yerli oyuncular, Vitor Pereira'nın bazı davranışlarından memnun değil. Pereira ile yerli oyuncuların arasındaki sorun çözülebilir. Pereira biraz fazla konuşuyor. Şener ile basın toplantısında el ense atıyor. Bunlar oyuncuların hoşuna gitmeyebilir. Bu durum yabancılara da sirayet edebilir. Bunlar konuşarak çözülebilir. Eğer çözülmezse iş çok büyür. "

 

Maç sonrası Pereira yaptığı açıklamada Van Persie’ye yardımcılarının gerekli bilgiyi verdiği kendisinin de biraz daha detaylı bilgi vermek Persie ile konuşmaya çalıştığını söylemişti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.