Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Van Persie yuvadan uçuyor! Hollandalı yıldızın yerine hangi futbolcu transfer edilecek?
Ara transfer dönemi yaklaştıkça Fenerbahçe'de hareketlilik artıyor... Çok büyük umutlarla alınan fakat bir türlü bekleneni veremeyen Robin Van Persie'nin Barcelona ile flörtünün ciddi bir boyuta ulaşması üzerine sarı-lacivertli yönetim düğmeye bastı.
Başkan Aziz Yıldırım, Hollandalı yıldızın takımdan ayrılmasına sıcak bakmasa da, olası bir ayrılık senaryosuna karşın önlemler alınıyor.


Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe, Brezilyalı golcü Fred ile temasa geçti. Daha önceki dönemlerde de gündeme gelen Sambacı'nın menajeriyle ön görüşme yapan sarı-lacivertli yönetimin nabız yokladığı belirtiliyor. Şu anda Fluminense formasını giyen Fred'in kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Fakat Brezilya kulübünün ekonomik sıkıntılar yaşadığı ve iyi bir teklif gelmesi durumunda 32 yaşındaki forveti satabileceği belirtiliyor. Van Persie ile ilgili gelişmeleri çok yakından takip eden Fenerbahçe yönetimi, Hollandalı yıldızın ayrılık kararı alması durumunda Fred'i renklerine bağlayacak.
Avrupa'da oynamak istiyor

Fluminense'nin Brezilyalı yıldız için 7 milyon euro istediği, Fenerbahçe'nin ise 5 milyon euro vermeye hazır olduğu ifade ediliyor. Van Persie'nin takımdaki durumuna göre Fenerbahçe yönetimi stratejisini belirleyecek... Brezilya Milli Takımı formasını 39 kez giyen ve 18 gol atan Fred, Olympique Lyon'daki başarılı performansına rağmen 2009 yılında sürpriz bir şekilde ülkesine dönme kararı almıştı. 6 yıldır Avrupa'dan uzak olan tecrübeli golcünün Fenerbahçe formasıyla bu hasretine son vermek istediği de gelen bilgiler arasında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.