Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Ve Yunus Mallı kararını açıkladı! Yıldız oyuncu Türk Milli Takımını seçtiğini açıkladı..
Bundesliga’da forma giyen 23 yaşındaki Yunus Mallı’nın Türk Milli Takımını mı yoksa Alman milli takımını seçeceği merak konusu olmuştu. Mallı’nın aile bağları ve müslümanlıktan dolayı Türk A Milli Futbol takımını seçeceği Alman basınına sızmıştı. O iddia gerçek çıktı. Kararını açıklayan yıldız oyuncusu tercihini Türkiye’den yana kullandığını belirtti.


Almanya 1.Ligi (Bundesliga) ekiplerinden olan 1. FSV Mainz 05'de forma giyen Yunus Mallı, Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Mainz'ın resmi twitter hesabından yapılan açıklamada Yunus Mallı'nın Türkiye Milli

Formasını giydiği Mainz 05'in dün yapılan idmanında yer alan Yunus Mallı, kararını açıklamadan önce de şu açıklamalarda bulunmuştu.

DAHA ÇOK BAŞARI İÇİN ÇALIŞIYORUM

Bu sezon Bundesliga'da sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çekmesiyle ilgili bir soruyaYunus Mallı, "Allah'a şükür sezona iyi başladım ve iyi de gidiyor. 6 golüm var. Hocanın bana olan güvenini boşa çıkartmamak için elimden geleni yapıyorum ve şimdiye kadar iyi geldim" cevabini verdi.

Bir başka soru karşısında Yunus Mallı, "Her futbolcu kendisini daha da geliştirmek ister, ben de biraz daha üst seviyeye gelebileceğimi düşünüyorum ve bu hedef doğrultusunda çok çalışıyorum" şeklinde konuştu. 

AİLECE COŞTUK


A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmasıyla ilgili düşünceleri sorulduğunda ise yıldız oyuncu Yunus Mallı, "Maçları ailemizle beraber izledik ve büyük sevinçler yaşadık. İzlanda karşısında gelen son dakika golü ile ailece coştuk. Diğer maçların sonuçları da Türkiye'nin lehinde gelişti. O yüzden küçük bir mucizenin gerçekleştiği söylenebilir. İnşallah Fransa'da başarılı olunur" dedi.

"Milli takım seçimiyle ilgili kararını ne zaman açıklayacaksın?" sorusuna Yunus Mallı, "Açıklama yakında olacak, biraz daha sabırla beklemek gerekiyor. Bir kaç konuşulması ve beklenmesi gereken işlemler var. Bu neden dolayısıyla başka bir şey söyleyemiyoruz" yanıtını verdi.

Yunus Mallı, cumartesi deplasmanda karşılaşacakları FC Augsburg maçına iyi hazırlanmak ve puan ya da puanlar almak istediklerini de sözlerine ekledi.

 

Ve Yunus Mallı kararını açıkladı! Yıldız oyuncu Türk Milli Takımını seçtiğini açıkladı..



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.