Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Vodafone Arena'nın açılış tarihi belli oldu

Beşiktaş'ın yanı sıra Barcelona'nın da sponsorluğunu yapan Beko, Vodafone Arena'nın açılış maçı için Katalan ekibiyle anlaştı.

KOÇ GRUBU ANLAŞMA SAĞLADI

Milliyet'in haberine göre; Siyah-beyazlı takımın yanı sıra Barcelona'nın da sponsoru olan Koç Grubu'na bağlı Beko, açılış törenine gelmesi için İspanyol kulübüyle anlaştığını Beşiktaş'a bildirdi.

TÜM MASRAFLARI BEKO KARŞILAYACAK

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Koç Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç'un talimatıyla harekete geçen Beko yetkilileri, Barcelona Kulübü Yönetimi ile yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaştı.

Messi, Luis Suarez, Neymar, İniesta ve Arda Turan gibi süper yıldızların top koşturduğu İspanyol devini Türkiye'ye getirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Beko'nun tüm masrafları karşılayacağı ve dünya çapında bir organizasyona imza atacağı vurgulandı.

FİKRET ORMAN TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye'ye geliş tarihini Vodafone Arena'nın açılış tarihine göre belirleyecek olan Barcelona, Koç Grubu'na ait Taksim'deki Divan Otel'inde, Beko'nun sponsorluğunda konaklayacak. Müjdeli haberi alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Rahmi Koç'a büyük jesti için teşekkür ettiği öğrenilirken, Vodafone Arena'nın açılışında Barcelona dışında başka sürprizlerin de olduğu bildirildi.

HAFTAYA KOLTUK MONTAJLARINA BAŞLANACAK

Sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın konuşacağı görkemli bir açılış yapmak isteyen Beşiktaş Yönetimi önümüzdeki haftalarda stadın koltuk montajlarına da başlayacak. En kısa zamanda hibrit çim çalışmalarına start verecek olan siyah-beyazlı yönetim, yakında stadın bilgisayar sistemlerini de yaptıracak.

AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Umut Güner, Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. "Hedefimiz Mart sonu, Nisan başı gibi stadı bitirmek" diyen Güner, "Yıllık gelirimiz en az 15-20 milyon dolar artacak" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.