Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Yusuf Şimşek yine olay oldu! Antalyaspor teknik direktörü cezalı olduğu maçta sigara içerken görüntülendi

Yusuf Şimşek şaşırtmaya devam ediyor! Futbol hayatı boyunca adı özel hayatı eleştiri konusu olan Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek cezalı olduğu için Beşiktaş maçını locadan izledi. Şimşek'in gol sevinci, agresif tavırları ve locada sigara içmesi olay oldu.

PFDK'dan 7 maç men ve 46 bin lira para cezası alan Antalyaspor teknik direktörü Yusuf Şimşek'in Beşiktaş maçını locadan izlediği görüntüler kameralara yansıdı, sosyal medyada olay oldu.



Beşiktaş'ın Necip'le gelen ilk golünün ardından çok sinirlenen Şimşek'in duvarları tekmelesi ve yasaklı bölgede sigara yakması dikkatlerden kaçmadı. Yusuf Şimşek ayrıca Eto'o ile gelen Antalyaspor golünün ardından havalara sıçrarken, coşkulu bir gol sevinci yaşadı.

Şimşek'in bu görüntüleri sosyal medyada yankı bulurken, bazı yorumcular da Şimşek'in sigara içmesini eleştirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.