Zorlu mücadelenin galibi Beşiktaş oldu! (Osmanlıspor 2-3 Beşiktaş)

Dün akşam Fenerbahçeye kısa süreliğine de olsa kaptırdığı zirveyi geri almak için Ankara deplasmanına çıkan Beşiktaş, müthiş bir geri dönüşe imza attı!

2 kez geriye düştüğü maçta Gomez ve Sosa ile geri dönen Kartal, Osmanlıspor'u 3-2 yenedi, liderliği Fenerbahçe'den geri aldı.

Maça çok hızlı başlayan Osmanlıspor, 21. dakikada Rusescu'nun şık aşırtma golüyle de 1-0 öne geçti. Beşiktaş'ın bu gole cevabı ise 34. dakikada geldi. Quaresma'nın ortasında kafayı harika vuran Mario Gomez, bu sezonki 12. golünü Osmanlıspor ağlarına gönderdi. İlk yarı bu skorla bitecek derken 44. dakikada Ndiaye'nin çok sert şutu ağlarla buluşunca siyah beyazlılar devreye 2-1 geride girdi.

İkinci yarıda ise çok daha hızlı bir Beşiktaş vardı. Kara Kartal, 49'da Sosa'nın ceza sahası dışından attığı harika golle skora da yeniden dengeyi getirdi.

Kalan dakikalarda 2 takım da tabelayı değiştirecek fırsatlar yakalarken, skoru belirleyen gol 90. dakikada yine Sosa'dan geldi. Arjantinli yıldız, harika hareketlerini güzel vuruşla noktaladı, Kara Kartal'ın adını zirveye yazdırdı.

Bu sonuçla Beşiktaş 38 puana yükselerek liderliği Fenerbahçe'den geri aldı. Osmanlıspor ise 18 puanda kaldı.

OSMANLISPOR-BEŞİKTAŞ

STAT: Yenikent
HAKEM: Alper Ulusoy

SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

OSMANLISPOR: Ahmet, Muhammed, Numan, Uğur, Bilal Aziz, Musa, N'Diaye, Tisdell, Mehmet, Aminu, Rusescu
TEKNİK DİREKTÖR: Reşit Akçay

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Quaresma, Gomez
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.