Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

2016 Gmail - Giriş ve tema ayarlarını yapmak çok kolay
Gmail giriş ve tema ayarları nasıl yapılır? Bu haberi okuduktan sonra gmail giriş ve tema ayarlarını rahatlıkla yapabilirsiniz! Kullanım oldukça kolaydır. Rehberimizi okuduktan sonra rahatlıkla dilediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. 2016 Gmail – (08.01.2016)

 Öncelikle gmail’in sitesine (www.gmail.com) girmeniz gerekiyor. Daha sonra kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın. Panel ve ayarlar menüsünü kullanacaksınız. Panel menüsüden mailinizle ilgili düzenlemeleri yapabilirsiniz. Ayarlar kısmında ise profilinize yönelik gerçekleştirmeleri düzenleyebilirsiniz.

Gmail giriş ve tema ayarları oldukça basittir. Birkaç basit adımdan sonra sizlere Gmail'de nasıl tema değiştirileceğini açıklayacağız. Sizler de Gmail giriş ekranına ulaşmak ve tema ayalarınızı değiştirmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Daha sonra açılan sayfadan kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Panel üzerinden mailinizle ilgili ayarları gerçekleştirebilirken, ayarlar kısmından ise profilinize yönelik gerçekleştirmeleri yapabilirsiniz.

Yukarıda da “ayarlar” sekmesi vardır. İstediğiniz temayı seçtikten sonra işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu ayarlar oldukça basittir.2016 Gmail giriş ekranına ulaşabilir ve temalarınızı rahatlıkla düzenleyebilirsiniz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.