Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Akıllı telefonlara özel eldivenler tasarlandı
Kış aylarında hem elleri soğuktan korumak hem de cep telefonundan uzak kalmamak için akıllı eldivenler tasarlandı.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte, cep telefonu kullanımı zor bir durum almaya başladı.Özellikle dışarıda vakit geçiren kişiler için yaşanan olumsuz hava şartları ellerde büyük sorun teşkil ediyor. Hayatın hemen her alanında insanların elinden düşmeyen cep telefonları, bu aylarda eldivenle kullananlar için de ayrı bir sorun oluşturuyor.

ELDİVENLER ÇIKARILMAK ZORUNDA KALINIYORDU

Cep telefonlarını kullanmak isteyen vatandaşlar, temas etmemesinden dolayı standart eldivenleri çıkarıp ihtiyaçlarını giderdikten sonra tekrar takmak zorunda kalıyor.

UCUZ FİYATA AKILLI TELEFONLAR

Satışa çıkarılan akıllı eldivenler, insanların hayatına büyük kolaylık sağlıyor. Fiyatı 15 ile 20 lira arası olan bu eldiven sayesinde insanlar, kış aylarında cep telefonu ya da tablet gibi dokunmatik ürünlerde işlerini kolaylıkla halledebiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.