Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

Astronotun paylaştığı kare dünya gündemine oturdu!

Sosyal medya, 236 gündür Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) yaşayan Scott Kelly'nin Twitter'da paylaştığı kareyi tartışıyor. Söz konusu karedeki cismin bir 'UFO'ya ait olduğunu belirten kullanıcılar yeni bir tartışma başlattı.

Astronotun paylaştığı kare 'UFO' tartışması başlattı

Twitter ve Instagram gibi platformlar üzerinde en çok takipçi edinen isimlerden biri olan Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) çalışanı Scott Kelly, sosyal medyada paylaştığı kare ile bir kez daha gündemde.

236 gündür ISS'de yaşayan Kelly'nin Twitter'da paylaştığı karede bir nesnenin bulunduğunu belirten pek çok sosyal medya kullanıcısı bunun bir 'UFO'ya ait olduğunu iddia etti.



Benzer konulardaki sorular ile çokça karşılaşan NASA, bu tarz iddialara cevap vermiyor.

Kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelen karenin ISS'nin bir yansıması veya bir parçası olduğunu belirtenlerin sayısı da az değil.



Kelly, görevini başarıyla tamamlaması durumunda uzayda 1 yıl geçiren ilk astronot olarak adını tarihe yazdıracak.

Bu ilk defa yaşanan bir olay değil. Daha önce NASA'nın Mars'taki aracından gönderilen fotoğraflarda yer alan şekiller uzaylı izi taşıdığı gerekçesiyle gündeme gelmiş ve uzun süre komplo teoristlerinin gündeminde yer almıştı.

27 Mart'ta Kazakistan'dan ISS'e gitmek üzere yola çıkan Kelly,1 yıl boyunca uzayda kalarak NASA adına bir rekor da kırmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.