Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Sevdiğiniz Araba Modelleri İle Live For Speed Tadını Çıkartabilirsiniz

Sevdiğiniz Araba Modelleri İle Live For Speed Tadını Çıkartabilirsiniz Araba yarışları her yaştan insan tarafından tercih edilen ve oynanan bir oyun olarak ön plana çıkar. Özellikle yakın bir zamanda oyun severlerin hizmetine sunulan Live For Speed oyunu ise çeşitli fonsiyonları ve araç çeşitleri ile her yaştan insanı bu oyunu oynamaya teşvik ediyor.

Oyunun çeşitli demo ve tam sürümleri olması ile birlikte özellikler ile de ön plana çıkıyor. Yapay Zeka Kullanımı Oyun severlerin oyun sırasında rekabeti ön planda tutmak için bot kullandıkları biliniyor. Bu kapsamda Live For Speed oyunu içerisindeki botlara yapay zeka uygulanması bu alanda eşsiz bir yenilik olarak ön plana çıkıyor. Özellikle her tur sonrasında botların daha akıllı davranması, arkadan çarpma yada sıkıştırma yerine en uygun zamanı kollayarak o vakitte sollama yapması bu unsuru en ön planda tutulmasına sebep oluyor.

Oyunu Keyifli Hale Getirebilirsiniz Oyunun içerisindeki en büyük yenilik ve farklılık ise ek lfs yamaları ile oyunu eğlenceli hale getirme imkanıdır. Bu kapsamda oyuncular sevdiği araçları oyun içerisinde kullanmak için kısa bir yöntem ile lfs araba yamaları ekini oyun içerisine atabilir. Bu yöntem ile efsane araçları oyun kulvarlarında ve parkurlarında kullanılabiliyor.

Sürüş Keyfini Yaşayın En önemli özelliklerden birisi de kontrol sürüş keyfidir. Oyun içerisinde direksiyon kontrol fonsiyonları ayrıdır. Bu kapsamda vites arttırma, vites düşürme, hız artışı, ani fren yapma, sinyal verme, selektör yapma ve debriyaj ile vites değiştirme gibi çeşitli yöntemleri kullanarak keyifli zaman geçirilebiliyor.

Kaynak : https://www.birdakka.net/


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.