Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Toplu Sms Api ile Sistemleriniz Daha Kullanışlı Olsun

Toplu sms sayesinde etkili iletişim ve tanıtım imkanına kavuşursunuz. Toplu sms tek bir tıkla iletişime geçmek istediğiniz herkese ulaşmanızı sağlar. Oldukça pratiktir. Kullanımı kolay ve diğer iletişim yöntemlerine göre kıyas kabul etmeyecek kadar ucuzdur. Api desteği ile toplu sms sistemini kullanmakta olduğunuz mevcut yazılımlara entegre edebilirsiniz. Bu sayede daha etkili bir yazılım elde edebilirsiniz. Sms api, birçok büyük küçük firma tarafından kullanılmaktadır. Bu sayede müşterileri ile sağlıklı bir iletişim kanalı oluşturmuş olurlar. Mevcut yazılımları ile uyumlu çalışan toplu sms api yazılımları sayesinde işlerini bir tık öteye taşıyabilirler.

Sms api yazılımını kullanarak güvenli bir iletişim imkanı sağlarsınız. Herhangi bir dış müdahaleden korkmadan rahatlıkla iletişim sağlayabilirsiniz. Kısa bir sürede binlerce mesajı muhataplarına ulaştırabilirsiniz. Toplu SMS ile Ne Yapabilirsiniz Mevcut yazılımlarınızla uyumlu toplu sms api kullanmak birçok yönde size yeni imkanlar sunar. Duyurularınızı toplu sms ile yapma imkanına kavuşursunuz. Dernek duyurularınız tek bir tıkla üyelerinize iletebilirsiniz. Bayram kutlamaları, kandil kutlamaları, özel günlerin kutlamaları tek bir tıkla gerçekleştirilebilir.

Sms api kutlama mesajlarınızın kısa bir süre içinde binlerce kişiye ulaşmasını sağlar. Bu sayede özel günlerde oldukça uygun fiyatlarla istediklerinize ulaşırsınız. Toplu sms api yeni kampanya ve promosyon duyurularınızın iletilmesi için de oldukça iyi bir alan sağlar. Promosyonlarınız, indirimleriniz ya da diğer kampanyalarınız kısa sürede tüm müşterilerinize iletilir. Bu sayede doğrudan iletişim ve tanıtım sağlarsınız. Müşterilerinizle aranızda direkt bir kanal olmuş olur. Aynı şekilde müşterilerinize değişik anketler ya da uygulamalar göndererek isteklerini ve memnuniyet oranını araştırabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz özel etkinlikleri, mitingleri, toplantıları, konserleri toplu sms api sayesinde anında duyurabilirsiniz.

Özel günlerde belediyelerden ya da şehrinizin milletvekillerinden gelen kutlama mesajları bu şekilde tarafınıza ulaştırılır. Oldukça ucuz rakamlarla doğrudan iletişim imkanı elde edebilirsiniz. Yeni ürün ve ürün fiyatları ile ilgili bilgilendirmeler de toplu sms api sayesinde rahatlıkla yapılabilir. Oldukça pratik ve kolay bir şekilde tüm müşterilerinize gerekli bilgiler gönderilir. En güzeli de bu hizmetin size oldukça az bir mikatar patlayacak olmasıdır. Toplu Sms api için hazırlanmış dokümanlarımızı ve hangi yazılım dillerini desteklediğini VatanSms sitesinden öğrenebilirsiniz. Kullanım alanı olarak Gönderim ve Raporlama olmak üzere iki çeşittir.

Teknik olarak WEB SERVIS, XML POST, HTTP GET ve PUSH METHOD olarak adlandırılan 4 farklı yapıda sizlere sunulmaktadır. C#, Asp, Asp.Net, Php,VB,Java, Delphi gibi yaygın kullanılan birçok yazılım dilini desteklemektedir. Size uygun olanı seçin ve dokümanlarımızdan yararlanarak sisteminize entegre ederek daha kullanışlı hale getirebilirsiniz. Dilerseniz kafanızdaki soru işaretlerinizi gidermek için müşteri temsilcilerimiz ile de görüşebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.