Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Türk hackerlar Anonymous’a saldırdı
Misilleme olarak da İngiltere Merkez Bankası’nın resmi web sitesine saldıran Aslan Neferler Tim, bu grubun arkasındaki ülkelere de saldırılar yapılacağını açıkladı.

Aslan Neferler Tim’den yapılan açıklamada, “Dün geceden beri Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın resmi İnternet sayfasına saldıran Anonymous’un resmi web sitesi Anonhq.com tarafımızca çökertilmiştir. Sık sık IP değiştiren Anonymous bir ara live versiyona geçmiştir. Görsellerde zaten İngilizce sayfanın çöktüğü ve bedava versiyondan 5 saniyelik cloudflare uygulaması ile erişim sağlandığı açıklanmaktadır. Bu grubun arkasındaki tüm ülkelere saldırılarımız da gelecektir. Ayrıca Anonymouscuların mail sistemi de tarafımızca çökertilmiştir. Misilleme olarak İngiltere Merkez Bankası’nın Bankofengland.co.uk adlı web sitesi tarafımızca hedef alınmıştır. Sık sık IP değişen Anonymous’a saldırımız devam edecektir” denildi.

Aslan Neferler Tim, internet sitelerine yapılan bu saldırılar ile ilgili görselleri de paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.