Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Türkçe Dublaj Vizyon Filmlerin Yeni Adresi
Türkçe Dublaj Film izlemenin tadı elbette Altyazılı film izlemekle aynı değildir. Altyazılı filmlerdeki gibi sürekli yazı okumak bizleri yorabilir. Eğer sizler de Türkçe Dublaj Film izlemenin ayrı bir zevk olduğunu düşünüyorsanız filmosfer tam da size göre! 2017 yılında çıkan vizyon filmlerin tamamının Türkçe Dublaj olarak eklendiği bu yeni ve kaliteli film sitesinde izleyebileceğiniz film kategorisi oldukça fazla. Üstelik reklamsız olması onu diğer sıradan film sitelerinden çok daha ön plana çıkartıyor. Elbette filmleri Altyazılı izlemek de her ne kadar Türkçe Dublaj izlemek ile mukayese edilemiyor olsa da zevk veren diğer bir eylem. Özellikle izlemek istediğiniz film henüz vizyona yeni girdiyse.

Filmosfer sizlere en güncel ve en kaliteli filmleri sunan bir sitedir ve tamamen ücretsiz film izlemeniz için geliştirilmiştir. Filmosfer'den sizler için öneri birkaç film; * Elveda Berlin - Tschick filmin konusu: Maik Berlin'de yaşayan zengin bir ailede büyüyen bir çocuktur. Güzel bir yaz tatili hayal ediyorken birden bütün hayalleri yerle bir olur. Maik'in annesi rehabilitasyon merkezine yatırılmıştır babası ise şirketinde çalışan genç bir asistan ile birden ortadan kaybolmuştur. Büyük evin içerisinde tek başına kalan Maik aslında daha ne kadar böyle kalacağından haberi yoktur. Yaz tatili boyunca evin içerisinde zamanını havuza girip dinlenerek geçirmeye başlamıştır. Okul arkadaşı Tschick'in gelmesi ile bu durgun hayatı bozulacak ve birden Berlin'i terk edeceklerdir. * Lion filmin konusu: Ağabeyinin dönmesini trende beklerken vagonda uyuyakalır. 5 yaşındaki Hintli çocuk uyandığında artık evinden binlerce kilometre uzaktadır ve eve nasıl döneceği hakkında bir fikri yoktur.

Calcuttla'ya gitmiş ve orada büyük mücadeleler verdikten sonra bir Avusturalyalı aile tarafından evlat edinmiş ve aile ile birlikte büyümüştür. Fakat ailesini bulma isteği giderek büyümüş bir takıntı haline dönüşmüştür. Hiç bir bilgi olmadan gerçek ailesini bulmaya çalışan gencin hayatınıda kötü etkilemeye başlamıştır.

* Hesaplaşma - The Accountant filmin konusu: Bir bilgisayar mühendisi olan ve aynı zamanda belirli şirketler için teknik işler yapan Michael Jennings küçük bir hafıza sorunu yaşamaktadır. Yaptığı işi bitirir bitirmez bu işe dair her şey hafızasından silinmektedir. Hafızasında kalan şeyler en uzun olarak 2 ay sürmektedir. Fakat gelen bir iş teklifi onun hafızasının sınırlarını zorlayacak türdendir.

James Rethrick ona kendisine 2-3 yıl sürecek bir iş teklifi ile gelmiştir. İş teklifi zordur ancak kazandığından iki kat daha fazla kazanma fikri Michael’e oldukça güzel gelmiştir. Michael işi kabul etmiştir. Fakat işe başlayıp bitiren Michael iş bitiminde hafızasının silinmesi ile 3 yılda kazandığı 90 milyon doların üzerinde ki hakkından vazgeçtiğini öğrenir. * Kor filmin konusu : Kocasının Romanya'ya kaçak olarak çalışmak için giden Emine Türkiye'de kalıp evinde giysi dikerek yaşamını devam ettirmektedir. Emine'nin eski patronu Ziya ile bir atölyede karşılaşmıştır. Eski patronu Ziya, Emine'ye yardım etmiştir ve bu ikisinin arasındaki ilişki değişmeye başlamıştır. Cemal, Romanya'dan döndükten sonra dönülmeyen bir yola gireceklerdir.

Filmin yönetmenliğini yakından tanıdığımız Zeki Demirkubuz yaparken başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Taner Birsel, Caner Cindoruk ve İştar Gökseven yer almaktadır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.