Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber Ertuğrul Taşkıran MI6

Volkswagen skandalında son perde! Türkiye'de satışlar artık yasak

Emisyon testi hilesinin ortaya çıkmasının ardından çok zor günler yaşayan Alman otomobil devi Volkswagen’e bir darbe de Türkiye’den geldi. Bakan Fikri Işık Türkiye’deki sorunlu araçların satışının duracağını açıkladı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık NTV’de canlı yayına katıldı. Bakan Işık Volkswagen’in sorun tespit edilen araçlarının Türkiye’de satışının gece saatlerinden itibaren yapılmayacağını açıkladı.

Alman otomobil devinin yöneticileriyle konuştuklarını söyleyen Bakan Işık, Avrupa ile birlikte 323 bin aracın geri çağırılacağını belirtti. Bu akşamdan sonra da Jetta ve Caddy’nin dizel motor satışları askıya alınacağı duyuruldu. Firmanın gönüllü olarak bu kararı aldığı açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.