Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Baba katiline müebbet hapis

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde annesiyle boşandıktan sonra başka bir kadınla evlendiği için tartıştığı babası 49 yaşındaki Zafer Tunç'u pompalı tüfekle vurarak öldüren 23 yaşındaki Uğur Tunç, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen Mayıs ayında Körfez İlçesi'nin Tütünçiftlik Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Uğur Tunç, hasta olan babaannesini ziyarete gelen babası Zafer Tunç'la, annesinden boşandıktan sonra başka bir kadınla evlenmesi nedeniyle tartıştı. Uğur Tunç tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan pompalı tüfeği alarak babasının üzerine ateş açtı. Vücuduna aldığı saçmalarla ağır yaralanan Zafer Tunç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Uğur Tunç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kocaeli 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Uğur Tunç, bugünkü karar duruşmasında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, 'iyi hal' indirimi yaparak sanığın cezasını ömür boyu hapis cezasına çevirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.