Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Kağıthane'de yol çökünce bir servis de açılan çukurun içine düştü


İlginç olay Kağıthane'de bir bina inşaatı sırasında meydana geldi. Açılan temelin bitişiğindeki sokakta çökme meydana gelince park halinde bulunan bir servis aracı çukura düştü.

Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Yeşiltepe Sokak'ta bir bina inşaatı için açılan temel çukuru nedeniyle eski bir binaya ait duvarda çökme meydana geldi. Duvar çöktükten sonra bitişikteki sokağın asfaltın yolunda da çökme yaşandı. Sokakta park halinde bulunan 34 NJ 0797 plakalı bir servis aracı oluşan çukurun içine düştü.

Çevredeki apartmanlarda oturanlar gürültüye uyandı ve durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede inceleme yaptı. Polis ekipleri de çökmenin meydana geldiği sokağı emniyet şeridi ile kapatt. Sokakta bulunan bir apartman güvenlik gerekçesi nedeniyle boşaltıldı.

Servisin sahibi Orhan Engin'de apar topar aracının başına geldi. Engin'de arkadaşının haber vermesiyle olay yerine geldiğini, su borusu patladığı için zamanla çöküntünün meydana geldiğini söyledi. Araç vinç yardımıyla çukurdan çıkarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.