Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Kıbrıs Tatil Planları

Kıbrıs Tatil Planları Bu yıl bir tatil planlamak istiyor ama hemen hemen her şeyi bir araya koymayı istiyor olabilirsiniz. Tatilinizde neler olmalı mesela? Deniz olmalı mı? Ya tarihi gezinme fırsatları, harika bir güneş, harika bir kültür. Yani kısaca hep gir otele ve tatili bitir çık konseptinden sıkıldıysanız o halde bu sene ki rotanızı Kıbrıs’a çevirmelisiniz. Göreceksiniz ki anlatılması bile imkansız harika bir tatil yaşamış olacaksınız. Örneğin Lefkoşa otellerinde konaklama yaparak her tarafa kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Dilerseniz daha kolay bir ulaşım için araç kiralamada yapabilirsiniz ama inanın buna gerek bile kalmıyor olacak. Zaten birçok toplu taşıma imkanları sizler için seferber edilmiş oluyor. Yani günün her saati istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Akşamı da dönüp istediğiniz Lefkoşa otellerinden birinde konaklayarak yarına tekrar hazırlanabilirsiniz. Lefkoşa otellerinde fiyatlandırmalarda aslında oldukça makul diyebiliriz. Her şey dahil konsepti bulmak bu bölgede biraz zor ama bizce sizin aradığınızda zaten bu değil.

Siz daha çok gezmek ve görmek istiyorsanız doğru bölgede olduğunuzu anlayacaksınız. Ben aslında hem gezmek hem de biraz tatil yapmak istiyorum diyorsanız o halde Magosa otellerine de bir göz atmak gerekir. Yine kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz ama aynı zamanda tatil köylerinde kalabilirsiniz. Birçok aktiviteye katılabilir ve otelde günlerinizi dolu dolu geçirebilirsiniz. Eğer Magosa otellerinden birini seçmek istiyorsanız ağırlıklı olarak tatil planlamanızı otel için yapabilir ama bir gününüzü de gezi için ayırabilirsiniz. Bu saya de bahsettiğimiz gibi her zevki de yaşamış olacaksınız. Magosa otelleri her şey dahil hizmet sunuyor olacak.Yani ekstra birçok şeye para ödemek zorunda kalmıyor olacaksınız. Dilerseniz otelinizde yemeğinizi yer ve sonrasında çıkar gezersiniz.

Tatil planlarını yapmak elbette tamamen size kalıyor. Hayal ettiklerinizi yaşamak imkansız ya da çok zor durumlar değil. Biraz planlama ve programa sayesinde aslında sandığınızdan çok daha kolay bir tatil yaşayabilirsiniz. Magosa otellerin de de fiyatlar öyle el yakan cinsten değil. Uygun koşullarda tatil yapmak genel olarak mümkün. Kıbrıs zaten öyle aşırı pahalı otelleri pek barındırmıyor.

Gayet normal fiyatlar ile tatil yapmak mümkün hale geliyor. Bu durum da bölgenin çok daha fazla popüler olmasını sağlamış oluyor. Ne beklediğinizi bilirseniz alacağınız hizmetten de o denli memnun kalırsınız. Her zaman tatil planlarınızı önceden yapmalı ve nasıl bir tatil planladığınızı iyice düşünmelisiniz.

Özellikle çocuklu aileyseniz bu konuda çok daha dikkatli olmalısınız. Herkese hitap eden bir tesis bulursanız tatiliniz daha keyifli geçecektir. Çocuklar için özel alanlar, yetişkinler için özel hizmetler ya da gençler için yine özel imkanların sunulması tatil sonunda herkesin memnun olarak ayrılmasını sağlıyor olacaktır. kısaca aslında her tatil güzeldir ama doğru olan nasıl bir tatil istediğinizi bilmek ve buna göre hareket ederek doğru bir otel bulmaktadır. Bir diğer bölge olan Bafra mevkiini de mutlaka öneririz.

Burada yapacak çok şey bulabilirsiniz. Bafra otellerinde konaklama yapabilir ve gündüzleri harika dalışlar yapabilirsiniz. Tüplü dalışlar ile denizlerin derinliklerini görmek büyük bir heyecan olacak diye düşünüyoruz. Sadece bunlar ile kısıtlı mı sanıyorsunuz.Harika bir manzara sahip olan birçok tesiste güzel bir akşam yemeği yiyebilir, harika denizlerde yüzebilirsiniz. Özellikle burada bisiklet kiralama yaparak gezinti yapmanızı da öneririz. Çok güzel bir ortaya sahip olan birçok otel olduğu için, otelde yürüyüş yapmak bile bazen sizlere yetiyor olacak. Yine dilerseniz Bafra otellerinin yanı sıra merkezde yer alan alışveriş çarşısında kendi ihtiyaçlarınızı giderebilir ve hediyelik eşyalar alabilirsiniz. Yine dilerseniz gelmişken bir tekne kiralaması yaparak denizlere açılabilir ve harika masmavi denizlere tam ortasından giriş yapabilirsiniz.

Yani kısaca dilerseniz hem Bafra otellerinde konaklayarak hiç çıkmayabilirsiniz, dilerseniz otele sadece yatmadan yatmaya gidebilir, dilerseniz her ikisini de ortalama olarak yaşayabilirsiniz. Her otelde birçok özel imkanlar sizleri bekliyor olacak. Örneğin akşamları sunulan canlı Showlar sizin otelden çıkmanızı engelliyor olacak. Zaten yeterince eğleniyor olacaksınız. Hatta çoğu zaman yapılan konserlere de katılabilirsiniz. Oldukça ünlü isimlerin çıktığını zaten görüyorsunuzdur. Bazı oteller bu konserleri gala şeklinde yaparken bazıları da konsept dahilinde sunuyor olabilir. Özellikle o hep dinlemek istediğiniz sanatçıya denk gelirseniz tatil bizce daha keyifli olacaktır. Otellerin aylık konser maratonlarını da inceleyerek karar verebilirsiniz. Tüm bunları araştırarak ve planlayarak seçim yapmaya özen göstermelisiniz.

Bizce beklentileriniz fazlası ile karşılanıyor olacak. Sonuçta ne arıyorsanız zaten her şey bu bölgede var. Kolayca yani uçak ile hemen ulaşım sağlanacak, lüks otellerinden birini seçebilecek ve yerleşebileceksiniz. Kısaca aslında Kıbrıs için anlatılacak o kadar fazla şeyler var ki. Sizler hangi bölgede kalacaksınız orada yapılacakları iyice araştırabilirsiniz. Bunları satın alım yapacağınız tur firmasından da öğrenebilirsiniz. Bölgeye hakim olan bir adresten satın alım yapmanız elbette sizlere birçok fayda sağlıyor olacaktır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.