Öne Çıkanlar forum nani matematik aday ölü yaralı var mı

Polise intihar notu 'Silahımda Tek Mermi Olacak Ve...'

Zonguldak'ta, saat 07.30 sıralarında Fener Mahallesi'nin Aşıklar Tepesi mevkiinde 25 yaşındaki genç silahla kendini vurduktan sonra kayalıklardan denize düşerek öldü. Genç intihardan önce polisi arayarak intihar edecceğini söyledi. Olay bununla da kalmadı, genç bir not bırakarak intiharını anlattı ve polislere babasının aranması için numara bıraktı.

POLİSİ ARAYIP İNTİHAR EDECEĞİNİ SÖYLEDİ

İddiaya göre, işsiz olan Murat Kurubaş'ın bir süredir psikolojik sorunları vardı. İstanbul'dan dün gece memleketi Zonguldak'a gelen Kurubaş, sabah saat 07.15 sıralarında polisi arayıp intihar edeceğini söyledi.



KİMİLİĞİ BULUNDU

Bunun üzerine harekete geçen ekipler Aşıklar Tepesi civarındaki kayalıklarda Murat Kurubaş'ı aradı. Bir süre devam eden arama çalışmasının ardından bir kayanın üzerinde cep telefonu, kıyafetler ve kan bulunması polis ekiplerinin dikkatini çekti. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler kıyafetlerin yanında Murat Kurubaş'ın kimliğini buldu.


Cep telefonuna da not olarak, "Silahımda tek mermi olacak. Polisi aradım kimsenin canı yanmayacak. Cebimde ne olur ne olmaz diye iki şarjör var. Garanti olsun diye kafama sıkıp denize atlayacağım. En garantisi ön frontal lob" yazdığı öğrenildi.

POLİSLERE MESAJ BIRAKTI


Ayrıca Murat Kurubaş'ın, polislerin ailesine rahat ulaşabilmesi için cep telefonuna not olarak babasının telefon numarasını yazarak 'babamın telefon numarası' şeklinde not düştüğü görüldü.

CANSIZ BEDENİ DENİZDE BULUNDU

Yaklaşık 20 dakika süren arama çalışmasının ardından Murat Kurubaş'ın cansız bedenine denizde ulaşıldı. 25 yaşındaki gence ait silah da denizin dibinden çıkarıldı. Olayı duyup gelen genç bir kızı polisler güçlükle sakinleştirdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.