Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Antalya'da uyuşturucu operasyonu! 13 kişi gözaltına alındı!

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin Antalya ve Diyarbakır'da geçen hafta yaptığı eş zamanlı operasyonda 1'i kadın 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve kaldıkları yerlerde yapılan aramada 221 gram kokain, 95.9 gram metamfetamin, 0.2 gram esrar, 2 hassas terazi, uyuşturucu madde kullanmak için hazırlanmış aparatlar, çok sayıda uyuşturucu paketleme malzemesi, 2 sahte kimlik, 2 tabanca ve bu tabancalara ait 15 mermi ele geçirildi.

SAVCI HEPSİNİN TUTUKLANMASINI TALEP ETTİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan şüpheliler K.Ç., P.A., V.E., T.Ö., Y.D., Ö.Ş., Y.E., A.F.D., F.Y., S.Ç., T.G.K., A.Ç. ve H.K. bugün adliyeye çıkarıldı. Gün boyu savcılıkta ifade veren şüphelilerin tamamı, akşam saatlerinde tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.