Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Güvenlik kameraları katili ele verdi!
Adana'nın Sarıçam İlçe'sinde yaşayan Osman Efe (70)'yi bıçakladıktan sonra çaldığı 8 bin 500 Euro'yu bozdurmak için kızı ile birlikte döviz bürosuna giden Selman Cingöz güvenlik kameralarına takıldı. Görüntülerden şahsa ulaşan güvenlik ekipleri katili gözaltına aldı.

Merkez Sarıçam İlçesi'nde yalnız yaşayan Osman Efe'ye 12 Ekim'de ulaşamayan yakınları, hayatından endişe ederek polisten yardım istedi. Uzun yıllar Almanya'da işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olup Türkiye'ye kesin dönüş yapan Efe'nin evine çilingir yardımıyla giren ekipler, yaşlı adamın cansız bedenini buldu.

Bıçaklanarak öldürülen Efe'nin katilini yakalamak için çalışma başlatan polis, cinayeti eve temizliğe gelen Selma Cingöz'ün işlediğini saptadı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Selma Cingöz, sorgusunda suçunu itiraf etti. Bir süreden beri para karşılığı Efe ile birlikte olduğunu söyleyen Cingöz, "Son günlerde 15 yaşındaki kızımla da birlikte olmak istiyordu. Bu yüzden öldürdüm" diye savunma yaptı. Cingöz, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın ardından yaşlı adamın yakınları, "Evde 8 bin 500 Euro para vardı, kayıp" iddiasında bulundu. İddiaları araştıran polis, Selma Cingöz'ün cinayeti işledikten sonra parayı çaldığını belirledi. Paranın Cingöz tarafından çalındığını ispatlamak için çalışma yapan ekipler, genç kadının olayın ardından evine giderek kızını da yanına alıp döviz bürosuna gittiğini belirledi.

Ekipler, katil zanlısı kadın ile kızının döviz bürosunda para bozdururken kaydedilmiş güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Görüntülere göre kızıyla birlikte döviz bürosuna giren Selma Cingöz'ün çantasından çıkardığı bir deste parayı veznedara uzatıyor. Daha sonra veznedardan aldığı parayı sayıp çantasına koyan katil zanlısı, kızıyla birlikte döviz bürosundan ayrılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.