Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Manisalı kadınlardan kadına şiddete ilginç tepki!
Manisa'da kadınlar kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için ilginç bir eyleme imza attı. Eğitim-Sen önünde toplanan kadınlar siyah bantlarla ağızlarını kapatarak, kanlı kefenlerle yürüdü. 

Manisa'da KESK, HDP, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, Hacıbektaş Anadolu Kültür Vakfı üyesi kadınlar, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde ilginç bir eyleme imza attı. Eğitim-Sen önünde toplanan kadınlar, sendika binasından Manolya Meydanı'na kadar kefenleriyle yürüdü.

Kanlı kefen giyen kadınlar ellerinde meşale ve eşleri tarafından öldürülen kadınların resimlerini taşıdı. Erkeklerde ellerinde meşalelerle eyleme destek verdi. Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinden Manolya Meydanı'na doğru üzerlerinde kefenle yürüyen kadınları Manisalılar ilgiyle izledi.

Kimileri eyleme anlam veremezken, kimileri de alkış yaparak kadınlara destek verdi. Ağızları bantlı kadınlar Manolya Meydanı'nda sessizce toplanarak oturmaya başladı. Burada herhangi bir açıklama yapmayan kadınları Manisalılar cep telefonları ile kaydetti.

Kadınlar bir süre meydanda oturduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.