Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

SON DAKİKA: Tunceli'de patlama! 10 yaralı!

Atatürk Mahallesi'ndeki Özel Munzur Fen Lisesi 10'uncu sınıf öğrencilerinin, akşam saatlerinde kimya dersi için laboratuar ortamında sülfürik asitin cam tüpe boşaltılması sırasında patlama meydana geldi. Patlama sırasında deneyi yaptıran ve ismi açıklanmayan kimya öğretmeni ile deney için laboratuarda bulunan 9 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğretmen ve öğrenciler, okula çağrılan ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Patlama sırasında yüzlerinde oluşan yaralar nedeniyle sağlık durumları ciddi olan 2 öğrenci ameliyata alınırken, 7 öğrenci ise acil serviste yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olaydan sonra Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri, patlamanın meydana geldiği laboratuvara giderek inceleme yapıp delil topladı. Polis, patlamanın neden kaynaklandığı belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Okulda deney yapan öğretmen, idareciler ile öğrencilerin ifadelerine de başvurulduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.