Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Teröristler önce marketi gasp etti sonra yaktı

Adana'da bölücü terör örgütü PKK yandaşları, korsan gösteri yaparken Türkiye'de pek çok şubesi olan ünlü bir markete girip müşterilerin olduğu sırada pompalı tüfeklerle para kasalarını gasp edip, marketi ateşe verdi.

Seyhan ilçesi Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bölücü terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H üyesi yaklaşık 20 kişilik grup, Şehitler Bulvarını kapatıp ateş yaktı. Bir süre sonra ise PKK yandaşları korsan gösteri yaptıkları yerdeki markete ellerinde pompalı tüfekler ile girdi. İçeride onlarca müşteri olduğu sırada kasiyer genç kızları etkisiz hale getiren PKK yandaşları, iki para kasasını gasp etti.

POLİSE ATEŞ AÇTILAR

PKK yandaşları daha sonra da markete molotof bombası atarak ateşe verip olay yerinden kaçtı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine TOMA ile gelen polis marketteki yangına müdahale etmek istedi ancak PKK yandaşları polise ateş açtı. Polis bu nedenle bir süre yangına müdahale edemedi. Daha sonra PKK yandaşlarına karşılık vererek püskürtmesi sonucu yangına müdahale edildi. Yangın söndürüldükten sonra markette maddi zarar meydana geldiği görüldü.

Polis şimdi marketi yağmalayan ve ateşe veren PKK yandaşlarını bulmak için çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını izleyen polis, iz sürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.