Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
ABD'de 'Başkanlık Günü' yerine 'Benim Başkanım Değil' protestosu
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

ABD'de 'Başkanlık Günü' yerine 'Benim Başkanım Değil' protestosu


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/02/abd_de_baskanlik_gunu_yerine_benim_baskanim_degil_protestosu_h30214_ccc32.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

ABD'nin Chicago kentinde, ''Başkanlık Günü" kutlamaları yerine "Benim Başkanım Değil” başlıklı protesto gösterisi düzenlendi.

ABD'de her şubat ayının üçüncü pazartesi gününde kutlanan Başkanlar Günü, bu yıl Başkan Trump’ın Beyaz Saray’da doldurduğu birinci ayına rastladı.

Trump ve politikalarını protesto etmek isteyen yüzlerce Amerikalı, Chicago’daki Trump Tower önünde toplanarak tepkilerini dile getirdi.

"Göçmenler ve Müslümanlar hoş geldiniz"

Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı gösteride; "Trump benim başkanım değil", "Trump örmek istediği duvarın altında kalacak", "Göçmenler ve Müslümanlar hoş geldiniz" yazılı pankartlar dikkat çekti.

Farklı grup temsilcilerinin kalabalığa hitap ettiği gösteride, "Bizim ona ihtiyacımız yok, Trump gitmeli", "Nefret de yok korku da, göçmenler hoş geldiniz", "Göçmenlerin ve siyahların da hayatı önemlidir", "Trump'a, Ku Klux Klan’a ve ırkçı ABD'ye hayır" şeklinde sloganlar atıldı. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.