Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
ABD'li öğrenciyi şekilden şekile soktular!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

ABD'li öğrenciyi şekilden şekile soktular!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/03/abd_li_ogrenciyi_sekilden_sekile_soktular_h16254_ca1bd.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Amerikalı öğrenci Kuzey Kore’nin propaganda malzemesi oldu...

Kuzey Kore’de kaldığı otelden aldığı propaganda afişi ile beraber ülkeden ayrılmak isteyen Amerikalı öğrenci Otto Warmbier’ın başı belaya girdi.

Çin’e gitmek isterken afişle yakalanan Warmbier, devlete karşı suç işlemek iddiasıyla tutuklandı. Amerikalı öğrenci düzenlenen basın toplantısında ağlayarak affedilmesini istedi:



“İşlediğim suçun büyüklüğünü idrak edebiliyorum ve alabileceğim ceza hakkında da hiçbir fikrim yok. Fakat bağışlanmam için Kore halkı ve hükümetine yalvarıyorum. Ayrıca eve ve aileme dönebilmek için dua ediyorum.”

Amerikalı öğrenci, komünist ülkeden bir ‘hediye’ getirmesi durumunda 10 bin Dolar değerindeki ikinci el arabasını vermeyi vaat eden komşusu için bu eylemi yaptığını ifade etti.

Öte yandan Amerikalı öğrencinin bu durumunun Kuzey Kore tarafından Amerika'yı aşağılamak için propaganda olarak kullanılmaya çalışıldığı dikkatlerden kaçmadı. Amerika Birleşik Devletleri, yok yere tutuklu bulunan vatandaşıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.