Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
ABD’de protesto gösterileri: 5 polis memuru öldürüldü
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

ABD’de protesto gösterileri: 5 polis memuru öldürüldü


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/07/abdde_protesto_gosterileri_5_polis_memuru_olduruldu_h25999_9ec64.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

ABD'nin Dallas şehrinde siyahi Amerikalılar Philando Castile ve Alton Sterling'in polis tarafından öldürülmesini protesto etti.

ABD'de siyahi isyan başladı... Dallas Polis Departmanı, keskin nişancı ateşiyle vurulan 11 polis memurundan 5’inin öldüğünü açıkladı, 6 polis ise yaralandı. Şüphelilerden biri özel tim ekipleriyle çıkan çatışma sonrası yakalandı. Diğeri ise polise teslim oldu. 
SİLAH SESLERİ DUYULDU

Görgü tanıkları, göstericilerin barışçıl bir şekilde yürüdüğü esnada silah seslerinin duyulduğu ve akabinde büyük bir panik yaşandığını söyledi. 
CNN’e konuşan bir görgü tanığı şu ifadeleri kullandı; "Gösterinin ortasında silah atılmaya başladı. Hemen karşı yöne doğru koşmaya başladım”

5 POLİS ÖLDÜ


Dallas Polis Şefi David Brown, 11 polis memurunun pusu tarzı keskin nişancılar tarafından vurulduğunu, 3 polisin öldüğünü, İki polisin ise daha sonra öldüğünü belirtti. 
Brown, “Bu şüphelilerin farklı konumlardan bu polislerin etrafını üçgen şeklinde çevirmek için daha önce pozisyon aldığını ve yapabildikleri kadar polisi öldürmeyi ve yaralamayı tasarladıklarını düşünüyoruz”
 açıklamasını yaptı. 
İNSANLAR KAÇIŞTI


Gösteriyi organize edenlerden Rahip Jeff Hood,“İnsanları sokaklardan uzaklaştırmaya çalışarak kurşunlardan kaçtım. Vurulup vurulmadığını kontrol ettim” 
dedi.
OBAMA: HERKES KAYGILANMALI



ABD Başkanı Barack Obama, iki siyahın polis tarafından öldürülmesiyle ilgili 'tüm Amerikalıların kaygılanması gerektiğini' 
belirtti. Nato zirvesi için gittiği Polonya'da konuşan Obama, "Bu yalnızca siyahların sorunu değil. Bu yalnızca Latin Amerikalıların sorunu değil. Bu hepimizin önemsemesi gereken, tüm Amerikalıların bir sorunu. Tarafsız düşünen herkes kaygılanmalı" açıklamasını yaptı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

asdasdasd 8 Yıl Önce

amerika kürdü bunlar da

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.