Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Alman tornadoları geceleri keşif uçuşu yapamıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Alman tornadoları geceleri keşif uçuşu yapamıyor


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/alman_tornadolari_geceleri_kesif_ucusu_yapamiyor_h7372_bcf8d.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Almanya'nın İncirlik'e gönderdiği Tornado keşif uçaklarının gece uçuş yapamadığı bildirildi. Teknik bir sorun nedeniyle yalnızca gündüz keşfe çıkan uçaklar için kısa sürede çalışma başlatılacağı belirtildi.

Almanya’nın IŞİD’e karşı mücadelede uluslararası koalisyona destek olmak amacıyla İncirlik Üssü’ne gönderdiği tornada keşif uçaklarının gece uçmalarının sakıncalı olduğu öne sürüldü.

Ordu sözcüsü doğruladı
Alman Bild gazetesi, uçakların kokpit ışıklarının yaptığı yansıma nedeniyle pilotların rahatsız olduğu, gece uçuşlarına katılmadıkları ve sadece gündüzleri keşif yaptıklarını yazdı. Gazete, bir ordu sözcüsünün durumu doğruladığını ve kısa sürede çözülmesi için çalışıldığını aktardı.

Gündüz sorun yaşanmıyor
Tornadolarda bu problemin ASSTA-3 yazılımıyla donatılması sonrasında ortaya çıktığı belirtilen haberde, gündüz yapılan keşif uçuşlarının ise sorunsuz sürdüğü yer aldı.

Ocak ayının ilk haftası başlamıştı

Almanya, Paris saldırılarının ardından Fransa’ya destek olmak amacıyla IŞİD’e karşı mücadelede 6 tornado keşif uçağı ile birlikte bölgeye bir fırkateyn, tanker uçağı ve bir askeri uydu ile yaklaşık bin 200 dolayında asker göndermişti. Gönderilen tornadolar ise Ocak ayının ilk haftasında Suriye ve Irak üzerinde IŞİD mevzilerine yönelik keşif uçuşlarına başlamıştı. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.