Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Asya'da deprem paniği! Afganistan ve Çin peş peşe sallandı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Asya'da deprem paniği! Afganistan ve Çin peş peşe sallandı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/asya_da_deprem_panigi_afganistan_ve_cin_pes_pese_sallandi_h4803_6d67f.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Afganistan'da 6,2; Çin'de ise 5,2 büyüklüğünde olmak üzere iki deprem meydana geldi. Depremde ilk bulgulara göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Afganistan'da 6,2; Çin'de ise 5,2 büyüklüğünde olmak üzere iki deprem meydana geldi. Depremde ilk bulgulara göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
Pakistan Meteoroloji Müdürlüğü, depremin merkez üsssünün Pakistan, Afganistan ve Tacikistan sınırına yakın bir noktadaki dağlık bölgede, yerin 86 kilometre altında olduğunu duyurdu. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Merkezi ise sarsıntının büyüklüğünü 5,9 olarak bildirdi.

Depremin başkent İslamabad'ın yanı sıra Lahor, Ravalpindi ve Peşaver gibi şehirlerde de hissedildiği ancak ilk bulgulara göre can ve mal kaybı yaşanmadığı kaydedildi. Geçtiğimiz ay 7,5 büyüklüğündeki deprem ile sallanan Pakistan'da 300 kişi hayatını kaybetmiş, 3 bin civarında kişi ise yaralanmıştı.

ÇİN DE 5,2 İLE SALLANDI

Çin'in kuzeybatısındaki Çinghay eyaletinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çin Deprem Ağları Merkezi, sarsıntının bölgedeki Çilian vilayetinde ve yerin 10 kilometre altında meydana geldiğini duyurdu.
Depremde ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.