Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Atatürk Havalimanı'nda uluorta Yahudi Ayini
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Atatürk Havalimanı'nda uluorta Yahudi Ayini


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/ataturk_havalimani_nda_uluorta_yahudi_ayini_h18024_d48bd.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Aktarmalı olarak geldikleri İstanbul'dan İsrail'e gidecek olan Ultra-Ortodoks Yahudi kafilesinin, Atatürk Havalimanı'ndan uçağa biniş öncesi yaptığı ayin dikkat çekti. Sosyal medyada 'aynı şeyi Müslümanlar yapsa laikler ortalığı ayağa kaldırırdı'' yorumları yapıldı.

Aktarmalı olarak geldikleri İstanbul'dan İsrail gidecek olan Ultra-Ortodoks Yahudi kafilesinin, Atatürk Havalimanı'ndan uçağa biniş öncesi yaptığı ayin diğer yolcular tarafından merakla izlendi. Bazı yolcular ise ayini cep telefonlarıyla görüntüledi.

Dünyanın önemli aktarma merkezlerinden biri haline gelen Atatürk Havalimanı'nda da zaman zaman kalabalık gruplar halinde seyahat eden İsrailli yolcular dikkat çekiyor.

ABD'den de aktarmalı gelip İstanbul'dan da İsrail'e gidecek olan Ultra-Ortodoks Yahudi kafilesi, Atatürk Havalimanı'ndan uçağa biniş öncesi yaptığı ayin diğer yolcular tarafından ilgiyle izlendi.

GRUP BAŞININ ÇAĞIRMASIYLA TOPLANDILAR

Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla İstanbul'dan Tel Aviv'e gitmek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali 212 numaralı salonun önünde bekleyen, aralarında çocukların da olduğu bir grup Ultra-Ortodoks Yahudi yolcu, önce grup başının çağırmasıyla toplanmaya başladı.

TEVRAT OKUDULAR

Tevrat okuyarak ibadet etmeye başlayan grubu diğer yolcular da meraklı gözlerle izledi. Daha sonra kafile uçaklarına geçerek İsrail'e uçtu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

Aslan Lik 8 Yıl Önce

Doğal karşılamak gerekir.

ALİ 8 Yıl Önce

Bu pezevenkler ezanı yasaklıyacaklardı yaa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.