Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Avrupa alarmda! Sınırda kontroller artırıldı, Abdeslam Salah her yerde aranıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Avrupa alarmda! Sınırda kontroller artırıldı, Abdeslam Salah her yerde aranıyor


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/avrupa_teyakkuzda_sinir_kapilarinda_aramalar_ust_duzeyde.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Paris'te yaşanan terör saldırıların ardından Avrupa alarmda! Almanya - Fransa sınırlarında 24 saat denetimler her iki ülkenin güvenlik güçleri tarafından sınır kapılarında şüpheli araçlar aranıyor. Paris'teki katliamı gerçekleştiren isimlerden biri olan Abdeslam Salah her yerde aranıyor.

Cuma gecesi Paris'te yaşanan terör saldırıların ardından Avrupa terör endişesiyle alarma geçti. Almanya - Fransa sınırlarında 24 saat denetimler her iki ülkenin güvenlik güçleri tarafından sınır kapılarında şüpheli araçlar aranıyor. Cumartesi sabahı saat 3.00 sıralarında başlayan sınır kontrolleri aralıksız devam ediyor.
Paris terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 132'ye yükseldi. Paris katliamına katıldığı ve planladığı öne sürülen Belçika vatandaşı olan terörist Abdeslam Salah(29) her yerde aranıyor. Abdeslam Salah'ın 1,75m. boyunda, kahverengi gözlü, tehlikeli olduğu açıklandı. Polis aranan teröristi görenlerin acilen en yakın polis merkezine ihbar edilmesini istedi.

Almanya ile Fransa arasında trafiğin en yoğun olduğu sınır kapısı Kehl-Strasbourg kentlerini birleştiren Ren nehri üzerindeki Avrupa köprüsünde seyahat edenler denetim nedeniyle uzun müddet sınırda beklemek zorunda kalıyor.

Pazar günü Fransa, terör saldırısında hayatını kaybedenler için meydanlarda buluştu. Merkez meydanlarında ölenler için çiçekler, mesajlar bırakılıp mumlar yakıldı. Fransa'da silahlı askerler kentlerin kritik noktalarında caddelerde devriye gezmeye başladı. Özellikle resmi binalar, meydanlar, gar, havaalanı, alışveriş caddelerinde güvenlik hat safhada. Avrupa'da önümüzdeki hafta başlayacak Noel pazarların kurulmasıyla kalabalık içinde polis ve askerlerin devriye gezerek asayişi sağlaması 2016 yılına kadar devam etmesi bekleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.