Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Avrupa zanlının kimliği üzerinde tepiniyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Avrupa zanlının kimliği üzerinde tepiniyor!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/09/avrupa_zanlinin_kimligi_uzerinde_tepiniyor_h32700_64321.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
DÜNYA

Londra'da terör saldırısı sonrası gözaltına alınan bir kişinin ailesinin Hollanda'da sığınmacı olarak yaşaması Avrupalı ırkçıları sevindirdi

İngiliz medyası geçtiğimiz cuma günü Londra metrosundaki terör saldırısının üzerini örtmeye çalışmıştı. Ardından terör örgütü DEAŞ saldırıyı üstlendiğini açıkladı.

Bunun üzerine ırkçılığın giderek yükseldiği bir coğrafya haline gelen Avrupa'da medya, saldırı sonrası gözaltına alınan bir kişiyle ilgili haberler servis etmeye başladı.

BBC Türkçe'nin haberine göre; gözaltında olan 21 yaşındaki Yahyah Farroukh'un ailesinin, sığınmacı olarak Hollanda'da yaşadığı Hollanda basınında yer aldı.

Arapça yayın yapan Dubai merkezli Al Aan Televizyonu muhabiri Moussa, Londra saldırısı zanlısının ebeveynleri, ağabeyi ve yengesi ile konuştuğunu belirtti.

AİLESİ ŞOK İÇİNDE

Moussa'ya göre, Hollanda'da sığınmacı olarak yaşayan aile, oğullarının adının metro saldırısına karışması nedeniyle şok içinde olduğunu belirtti.

"KARINCAYI BİLE İNCİTMEZDİ"

Ağabeyi, Yahyah Faroukh'un hırslı bir kişi olduğunu ve gazetecilik eğitim gördüğünü belirterek, "Terörizmle ilgisi olduğuna inanamıyorum. İngiltere'yi seviyordu" diye konuştu. Zanlının ağabeyinin eşi de, Faroukh için, "karıncayı bile incitmezdi" dedi.

IRKÇI WİLDERS'İN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN HABER

Ancak henüz faili belirlenmemiş olan bir saldırıyla ilgili maksatlı haberler Wilders gibi ırkçı ve İslam düşmanlarının yüzünü güldürdü.

Hollanda'da ana muhalefetteki Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, zanlının ailesi ile ilgili olarak Hollanda basınında yer alan haberi, Twitter üzerinden paylaştı.

"Hollanda'nın güneyinde ilticacı olarak yaşıyorlar" ifadesini kullanan ırkçı Wilders bununla insanlara sığınmacı almamak gerektiğinin mesajını veriyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.